Trygg betaling

Fri frakt over 1000,-

norsk nettbutikk

Over 2o år i bransjen

Trygg betaling

FRi frakt over 1000,-

Norsk nettbutikk

Å starte i barnehagen medfører en stor overgang for både barn og foreldre. Det er mye å forberede, og det kan være vanskelig å vite hva som trengs for å gjøre overgangen så smidig som mulig.

Det er viktig å ha klær som er praktiske, komfortable og holdbare, Og at tøyet ikke er for lite eller for stort.

Hos oss finner du klær laget av kvalitetsmaterialer som tåler lek og moro, samtidig som de er behagelige å ha på seg hele dagen. Vi har alt fra varme og myke plagg, til slitesterke bukser, jakker og dresser.

Det er viktig å skifte ut klærne etter vær og årstid.

Komfortable barn blir glade utebarn.

Riktig påkledning

Barn i barnehagen tilbringer mye tid utendørs, uansett vær. Riktig påkledning er derfor viktig for at barnet skal trives og holde seg varme, tørre og komfortable.

Ull året rundt

Mange bruker ull året rundt, da ull har en isolerende effekt, selv om plaggene blir fuktige av svette, urin eller vann. Ull kan ta opp mye væske før den kjennes våt, og selv når klærne er våte er ullen varm mot huden – i motsetning til bomull, som blir kald og mister isolasjonsevnen.

Se vårt utvalg ulltøy her

Trelagsprinsippet 

En god huskeregel er å følge trelagsprinsippet:

 1. Innerlag: Fukttransporterende undertøy.
 2. Mellomlag: Isolerende lag som holder på varmen.
 3. Ytterlag: Vindtett og vanntett bekledning.

Vurder barnets aktivitetsnivå: Mindre aktive barn trenger flere lag for å holde seg varme, mens mer aktive barn kanskje trenger lettere klær for å unngå å bli for varme.

De største barnehagebarna, i alderen 2-6 år er mye i bevegelse og trenger derfor mindre klær på seg. Ta heller på flere lag med klær slik at det er lett å skrelle av dem ett lag hvis de blir for varme.

Sjekk værmeldingen før du sender barnet i barnehagen.

Solbeskyttelse

Det er også viktig å beskytte barnas øyne mot solen. Bruk gjerne en lue med brem eller la barna få sine egne solbriller.

Vi oppfordrer dere til å lære barna å bruke solbriller, barns øyne har en større cellefornyelse enn hos voksne og tar derfor lettere skade av farlige uv stråler.

Se vårt utvalg solbriller her

Huskeliste over klær til barnehagen

Sko etter årstid

Sko etter årstid. Barnas føtter er myke og fleksible. Små barn sier sjelden ifra når skoenblir liten og trang. Derfor er det viktig å jevnlig sjekke om skoen er i riktig størrelse.

https://barnasnettbutikk.no/produktkategori/fottoy/

Til de minste kan barna som ikke går enda kan man med fordel bruke fotposer. https://barnasnettbutikk.no/produktkategori/baby/votter-hansker-booties-baby/

Dere finner fort noen favoritter i mengden av klær som finnes, og trenger du hjelp til å finne riktig størrelse så kan vi hjelpe dere.

0
  0
  Handlevogn
  Din handlekurv er tomTilbake til butikk
   Calculate Shipping