Trygg betaling

Fri frakt over 1000,-

norsk nettbutikk

Over 2o år i bransjen

Trygg betaling

FRi frakt over 1000,-

Norsk nettbutikk

Ull produsert i Ukraina

Joha og Hummel er to merker som produserer sitt ull i Ukraina. Begge bidrar til bedre arbeidsforhold og lønnsgarantier for arbeiderne.  Her kan du lese mer om disse to merkene og produksjonen.

Joha

Joha er en av Skandinavias største produsenter av undertøy og nattøy i ull og bomull til babyer og barn. Selskapet ble grunnlagt i 1963. Johas fokus i dag er nøyaktig det samme som da de startet sin produksjon: kompromissløs kvalitet, den beste ullen, slitesterke passformer og slank design. Joha produserer sin ull i Ukraina og har til tross for krigen klart å produsere og levere alt som planlagt denne sesongen.

Der er bygget ekstra tilfluktsrom for arbeiderne og kjøpt inn strømaggregater for å sikre strømtilførsel og arbeiderne har fått lønnsgarantier for denne sesongens produksjon.

Hummel

Hummel grunnlagt i 1923 har superkule barneklær til aktive småunger! Hummel er kjent for sine gode treningsklær i super kvalitet med det kuleste designet. Hummel grunnlagt i 1923  De rene linjene, klassiske vinkler og fargekombinasjonene skaper en sporty og kul stil til barna. De har for sesongen 22/23 produsert ull i Ukraina samme fabrikk som Joha

0
    0
    Handlevogn
    Din handlekurv er tomTilbake til butikk
      Calculate Shipping